Virale ‘Dreams’-TikTokker maakt deel uit van Joe Bidens virtuele inauguratie

TikTok-sensatie Nathan Apodaca zal één van de aanwezigen zijn op de virtuele inauguratie van President-elect Joe Biden. Z’n video, waarin hij op een skateboard veenbessensap drinkt en meezingt met Dreams van Fleetwood Mac, ging vorig jaar viraal. En het team van Biden heeft die blijkbaar ook te zien gekregen.

Nathan Apodaca veroverde de hele wereld met een simpel filmpje op TikTok. Daarin was ie al skateboardend te zien, terwijl hij van een fles veenbessensap dronk en meezong met de Fleetwood Mac-klassieker Dreams uit 1977. De video is één van de tien meest virale filmpjes op TikTok.

Het nummer en het album waarop dat terug te vinden is, schoten onmiddellijk terug omhoog in de hitlijsten. En ook Fleetwood Mac-leden Mick Fleetwood en Stevie Nicks deden hun duit in het zakje. De twee (ondertussen 73 en 72 jaar oud) maakten een TikTok-account aan om hun eigen versies van de virale video op te nemen.

De wereld opgebeurd

Het succes van Apodaca (onder z’n gebruikersnaam @420doggface208) was ook het team van Joe Biden niet ontgaan. Volgens roddelwebsite TMZ wilden die mensen hem op de virtuele inauguratie van Biden omdat z’n « feel-good video de wereld opgebeurd heeft in tijden van sociale onrust en angst voor de pandemie ».

De agent van Nathan Apodaca heeft ondertussen bevestigd dat hij op het evenement aanwezig zal zijn. Hij heeft zelfs al een video opgenomen (vanop z’n skateboard, uiteraard) die in de virtuele Parade Across America te zien zal zijn.

Bekijk hier de reacties van Fleetwood Mac op de video van Nathan Apodaca:

Mick Fleetwood

@mickfleetwood

@420doggface208 had it right. Dreams and Cranberry just hits different. #Dreams #CranberryDreams #FleetwoodMac

♬ Dreams (2004 Remaster) – Fleetwood Mac

Stevie Nicks

Lindsey Buckingham

Plus
Lire plus...